Konstnär

– Jag brukar leta efter inspiration från målarböcker, ofta om konstnären Mondrian. Jag tycker om hans stil. Även från Picasso och han X:et här från Tumba, alltså Sven Erixson.

Kulturkommunikatör
Adress:
Heden 116
Postnummer:
821 31
Ort:
Bollnäs
Telefon:
073-339 2345/070-63 16 950

Skapa, kommunicera, inkludera och påverka; här lever du din idé.

Kulturkommunikatör är en 2-årig Yrkeshögskoleutbildning som ger dig en bred bas i sceniskt kulturarbete. Här utvecklar du din kreativa förmåga via inriktningarna; Dans, Teater och Scenteknik. Genom inkludering gör du kultur tillgänglig för alla. Planera och arbeta i projektform. Led kreativa grupper. Förstå kulturlivets processer och flöden. Skapa kvalitativ kultur på lokal nivå. Ta din idé till scenen.

Du har kanske gått ett estetiskt program med scenisk inriktning eller har liknande erfarenhet. Du vill göra verklighet av ett yrke på och kring den kulturella scenen.

Utbildningen sker i Bollnäs. Kurserna är lärarledda. De har en praktisk grund.  Kunskap och färdighet skapas i gruppens process. Detta blandas med föreläsningar, grupparbeten och projekt. Redovisningar anpassas efter ditt och gruppens behov. De kan innehålla allt från pappersuppgifter till examination live på scen. Du handleds genom kurser av både lärare och inkluderingspedagoger.  

I LIA – Lärande i arbete, praktiserar du din yrkesroll ute i kulturbranschen. LIA står för en fjärdedel av studietiden och ger erfarenhet samt kontaktnät för ditt kommande yrkesliv.

Inga planerade föreställningar.

Kalendarium

juni

m t o t f l s
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
 
 
 
 
 

Nyheter

DansVariation - att leda och dansa tillsammans.

DansVariation drivs av Studieförbundet Vuxenskolan med stöd från Allmänna Arvsfonden och i samarbete med Teater Sláva. De anordnar...

Friskis&Svettis har sett att det finns ett stort behov av rörelse tillgänglig för alla. Därför har de utvecklat Enkel GO - ett rörelsepass anpassat för dig med intellektuell...

Nu är det snart dags för ny konferens! Föreningen Kultur och Kvalitet bjuder in till KOK's årliga möte. Den 9 - 10 april. Missa inte sista anmälan måndag den 1:a april.

Senaste publikation

Här kommer ett boktips! Glada Hudik-teatern har precis släppt en citatbok som heter Sluta Aldrig Kramas. "Att du nu håller i en bok fylld av kloka och tänkvärda citat från skådespelarna i vår ensemble är därför helt logiskt. De lär mig dagligen nya sätt att se på världen.