Konstnär

– Jag brukar leta efter inspiration från målarböcker, ofta om konstnären Mondrian. Jag tycker om hans stil. Även från Picasso och han X:et här från Tumba, alltså Sven Erixson.

  • Teater 1
Teater Phantastisk-Backa Kulturhus
Adress:
Selma Lagerlöfs Torg 24
Postnummer:
422 28
Ort:
Hisings Backa
Telefon:
031-366 90 25
Hemsida:

Vi erbjuder en kreativ och konstnärlig arbetsplats. Teater Phantastisk har funnits på Backa Kulturhus sedan 2001 och är en kreativ arbetsplats för människor med intellektuell funktionsnedsättning och en del av daglig verksamhet i Backa. Vi har sedan starten satt upp ett tiotal föreställningar som vi spelat på vår hemmascen, Backa Kulturhus, samt runt om i Göteborg på olika scener och i olika sammanhang som kulturfestivaler, dansbiennalen och kulturkalaset. 

Med teater, dans, rörelse och musik skapar vi de olika föreställningarna utifrån var och ens drömmar och förmåga. Verksamheten erbjuder en arbetsplats att växa och utvecklas på. Målet är alltid teaterproduktionen där var och en kan finna sin plats på eller utanför scenen. 

Mer om oss och aktuella föreställningar på www.goteborg.se 

Läs också en intervju med Monica Wade, dans och teaterpedagog på Teater Phantastisk, under fliken Reportage.

Evenemang: Teater Phantastisk presenterar "Relationer"

 URPREMIÄR!!!

Nyskriven föreställning av & med skådespelare från daglig verksamhet på Norra Hisingen!!!!!!!!

TEATER PHANTASTISK  ger  föreställningen "RELATIONER"En fysisk... Läs mer

Kalendarium

december

m t o t f l s
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 

Nyheter

DansVariation - att leda och dansa tillsammans.

DansVariation drivs av Studieförbundet Vuxenskolan med stöd från Allmänna Arvsfonden och i samarbete med Teater Sláva. De anordnar...

Nu är det snart dags för ny konferens! Föreningen Kultur och Kvalitet bjuder in till KOK's årliga möte. Den 9 - 10 april. Missa inte sista anmälan måndag den 1:a april.

Tisdag den 24 April är det dags för årets Kultur och Kvalitet konferens. En konferens om konst- och kulturutövning med kulturutövare och konstnärer som verkar genom stödfunktioner. Årets konferens...

Senaste publikation

Här kommer ett boktips! Glada Hudik-teatern har precis släppt en citatbok som heter Sluta Aldrig Kramas. "Att du nu håller i en bok fylld av kloka och tänkvärda citat från skådespelarna i vår ensemble är därför helt logiskt. De lär mig dagligen nya sätt att se på världen.