Konstnär

– Jag brukar leta efter inspiration från målarböcker, ofta om konstnären Mondrian. Jag tycker om hans stil. Även från Picasso och han X:et här från Tumba, alltså Sven Erixson.

Filmklipp

Tårtan

Teaser till Mosaikteaterns nya föreställning Orfeus & Eurydike.

Efter Måsen

Efter Måsen är en långfilm om några karaktärer från Anton Tjechovs Måsen. I en dystopisk framtid får Nina i uppdrag att göra en nytolkning av pjäsen för att locka människorna att återvända till jorden, som nu är ödslig och tom på liv. Teater Blanca har gestaltat en sällsam, sorgkantad och finstämd historia om ensamhet, mod och frihet. En historia om att våga lämna gamla mönster och öppna för nya former. Och om vägen dit. Blancas väg som teater är att ompröva och nytolka klassiska texter och ligger därför nära filmens berättelse.

På egna ben möter Stora blå

Teater Fjällhumlorna

Out of stillness

Mosaikteaterns nya dansfilm.

Resenärerna

Teater Blanca, trailer till kortfilmen Resenärerna.

Avtryck 2014

Kortfilmen från och om konferensen Avtryck 2014

Margareta fick alltid dansa TEASER

Delar ur Teater Bardas dansföreställning "De sociala kongresserna"

 Delar ur Teater Bardas dansföreställning De sociala kongresserna.  Denna produktion finns nu att boka för våren 2015.   Teater Barda kommer också uppträda med valda delar ur samma föreställning i det stora teateräventyret Norrländsk Passion.
  

 

Kalendarium

oktober

m t o t f l s
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Nyheter

DansVariation - att leda och dansa tillsammans.

DansVariation drivs av Studieförbundet Vuxenskolan med stöd från Allmänna Arvsfonden och i samarbete med Teater Sláva. De anordnar...

Friskis&Svettis har sett att det finns ett stort behov av rörelse tillgänglig för alla. Därför har de utvecklat Enkel GO - ett rörelsepass anpassat för dig med intellektuell...

Nu är det snart dags för ny konferens! Föreningen Kultur och Kvalitet bjuder in till KOK's årliga möte. Den 9 - 10 april. Missa inte sista anmälan måndag den 1:a april.

Senaste publikation

Här kommer ett boktips! Glada Hudik-teatern har precis släppt en citatbok som heter Sluta Aldrig Kramas. "Att du nu håller i en bok fylld av kloka och tänkvärda citat från skådespelarna i vår ensemble är därför helt logiskt. De lär mig dagligen nya sätt att se på världen.