Månadens konstnär

– Jag brukar leta efter inspiration från målarböcker, ofta om konstnären Mondrian. Jag tycker om hans stil. Även från Picasso och han X:et här från Tumba, alltså Sven Erixson.

Savannens prinsessa

Grupp:

Teater Kulpåscen visar snart sin nya föreställning Savannens Prinsessa.

Biljetter kan köpas på följande ställen: KulTuren Skogslyckegatan 18 C Johannelund 013-263623 och Stadsmissionens Café Ågatan 3 Linköping.

Den nya föreställningen Savannens Prinsessa har premiär den 2:a april kl. 13.00 och 18.00.  Första visningen kl. 13:00 är gratis, andra visningen kl. 18:00 kräver biljettköp. 80kr för vuxna, 40kr för barn.

Under april, maj och juni spelas föreställningen i KulTurens lokaler i Johannelund (datum och tider för dessa meddelas längre fram). Det finns också möjlighet att under denna period boka föreställningen för just ert sällskap, dock endast måndagar och fredagar.

Varmt välkomna!


Savannens Prinsessa

En dans och -teaterföreställning som har improviserats fram med inspiration av Lejonkungen.

Teater Kulpåscen improviserar fram sina manus och kan på detta sätt ta tillvara varje skådespelares talanger och förmågor. I deras arbete använder de sig av fysisk teater och dans. Parallellt med föreställningsarbetet jobbar de med dans, rytm, musik och -teaterövningar. Dessa övningar syftar till att utveckla deltagarnas förmåga att uttrycka sig i rörelse, röst och känsloutryck.

De övar också på samarbete genom olika dramaövningar. Betonar att allt teaterarbete är grupparbete. Vi har som mål att hjälpa alla deltagare att utveckla det uttryckssätt de är bra på. Vi jobbar kontinuerligt med att filma och fotografera vårt arbete, vi har funnit att det är lärorikt och roligt för deltagarna att få denna återkoppling.


 Affisch och trailer. 

Kalendarium

maj

m t o t f l s
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Nyheter

DansVariation - att leda och dansa tillsammans.

DansVariation drivs av Studieförbundet Vuxenskolan med stöd från Allmänna Arvsfonden och i samarbete med Teater Sláva. De anordnar...

Friskis&Svettis har sett att det finns ett stort behov av rörelse tillgänglig för alla. Därför har de utvecklat Enkel GO - ett rörelsepass anpassat för dig med intellektuell...

Nu är det snart dags för ny konferens! Föreningen Kultur och Kvalitet bjuder in till KOK's årliga möte. Den 9 - 10 april. Missa inte sista anmälan måndag den 1:a april.

Senaste publikation

Här kommer ett boktips! Glada Hudik-teatern har precis släppt en citatbok som heter Sluta Aldrig Kramas. "Att du nu håller i en bok fylld av kloka och tänkvärda citat från skådespelarna i vår ensemble är därför helt logiskt. De lär mig dagligen nya sätt att se på världen.