Konstnär

– Jag brukar leta efter inspiration från målarböcker, ofta om konstnären Mondrian. Jag tycker om hans stil. Även från Picasso och han X:et här från Tumba, alltså Sven Erixson.

”ALLA SJUNGER ALLSÅNG”

…som på Skansen fast så mycket bättre

VAR OCH NÄR?
31 MAJ KL 18. 30 HEMBYGSGÅRDEN I MJÖLBY (Biljettsläpp 2 maj)
Show och teatergruppen KanDeKanVi  som är en del av Mjölby kommuns dagliga verksamhet för personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. I år har vi även ett samarbete med Boxholms kommun.

GÄSTARTISTER
Lisa Tilling-känd från radio P4 och P2, sångerska, körledare och aktuell med sin bok ” Det går att få ut lite till”
Robin Carlson –sångare, gitarrist och artist från Mjölby med hela Sverige som arbetsfält med egna bandet Tideline och  även som soloartist.

Magnus Karlsson-Världens roligaste brandman som alltid är i hetluften och har lågskorna på sig och som för några år sen kammade hem priset som Östergötlands bästa skådis.

Kevin Lehnberg- den skönsjungande frisören som var med i Team Hoffsten i körslaget och numer är körledare för KoMpiskören, som också medverkar den här allsångskvällen.

Vilfred Landstedt 9 år -Ödeshögs egen superstjärna.
Sveriges yngsta melodifestivalexpert. Imponerade stort på Christer Björkman med sin stora “mellokunskap” i Göteborg 2013 och blev också Kamratpostens melloexpert. Dessutom en sångare och entertainer av klass.

ORKESTER
Föreställningen kompas ”Värsta Bästa Bandet ” med Anders Hildeskog, trummor (fd Wahlströms dansband) Mattias Andersson, bas (fd Wahlströms dansband) Mathias Brandin Beltramo, gitarr & Johan Bergstrand, piano.

KVÄLLENS INNEHÅLL
Alla sjunger allsång är en allsångskväll för och med alla.
Här kan och får alla vara med, här duger alla och tillsammans tänker vi inte så mycket på hur det låter utan vi bara ”gört” allt i sann KanDeKanVi-anda.
Den här kvällen bjuder KanDeKanVi tillsammans med gästartisterna ett allsångsprogram med hög igenkänningsfaktor, härliga låtar av och med härliga människor. För att sammanfatta delar av låtlistan så kan vi säga att vi tillsammans gör strövtåg i hembygden, sjunger om vackra kvinnor, prövar våra vingar, vrålar sommartider och känner oss alla som vinnare när vi går genom eld och vatten sjungandes en riktig jävla schlager och vi är
på gång hela kvällen.

Föreställningen är sammansatt av deltagarnas egna önskemål och förslag på låtar, koreografi och gästartister.  Under vårterminen har gruppen sedan tillsammans med handledarna Ingela Svensson och Annelie Wiglund jobbat fram föreställningen.

Det här är den fjärde stora satsningen som gruppen gör och andra gången på hemmaplan. I fjol gjordes showen ”Crazy in love” på Kulturscenen två utsålda föreställningar. Två år i rad har gruppen även gjort en bejublad julshow i Parkhallen i Tranås. Under hösten 2012 och våren 2013 har gruppen varit på turné runt om i Östergötland och i Jönköpingslän.

För mer information läs gärna vår blogg: www.mjolby.se/kandekanvi
Kolla in oss på Facebook!
Frågor och funderingar
Ring Ingela 070- 828 93 33   Annelie 0142-85494
Eller maila oss på: kandekanvi@mjolby.se

 

 

Kalendarium

december

m t o t f l s
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 

Nyheter

DansVariation - att leda och dansa tillsammans.

DansVariation drivs av Studieförbundet Vuxenskolan med stöd från Allmänna Arvsfonden och i samarbete med Teater Sláva. De anordnar...

Friskis&Svettis har sett att det finns ett stort behov av rörelse tillgänglig för alla. Därför har de utvecklat Enkel GO - ett rörelsepass anpassat för dig med intellektuell...

Nu är det snart dags för ny konferens! Föreningen Kultur och Kvalitet bjuder in till KOK's årliga möte. Den 9 - 10 april. Missa inte sista anmälan måndag den 1:a april.

Senaste publikation

Här kommer ett boktips! Glada Hudik-teatern har precis släppt en citatbok som heter Sluta Aldrig Kramas. "Att du nu håller i en bok fylld av kloka och tänkvärda citat från skådespelarna i vår ensemble är därför helt logiskt. De lär mig dagligen nya sätt att se på världen.